Tilbyd dine kunder det hår de altid har drømt om!

Med extensions fra extendit kan du skabe store forvandlinger! Uanset om ønsket er at tilføre farvespil uden kemi, at skabe volume og kant til den skarpe page, fylde til det tynde og fine hår eller den helt store forandring med både ekstra forlængelse og volumen! Mulighederne er uendelige og udvalget stort. Vi har specialiseret os i flere forskellige påsætnings metoder og vores mange hår-systemer gør det muligt at matche næsten enhver efterspørgsel.

Kvaliteten er eksklusiv …

Efter et helt årti med samme produktions-hold må fabrikken siges at kende os til fingerspidsen, vi har strenge kvalitetskrav som skal opfyldes, og vores egen erfarne agent kvalitets-tester hver enkelt produktion. Det gør at vi kan garantere en meget stabil kvalitet af hår, hver gang! og at vi oplever minimale fejlpakker. Vi anvender kun det bedste hår på markedet til produktionen af vores extensions, det man kalder et ‘oprindeligt virgin hair’. Et sundt hår som ikke tidligere har været udsat for kemiske processer. Direkte afklippet som sikre at alle hårstrå vender i samme nedadgående retning og ikke vil filtre. Alt håret indfarves på mildeste vis og er en langvarig process for at bevare hårets oprindelse bedst muligt.

Kun for professionelle …

Vores hårforlængelser forhandles udelukkende af frisør- og skønhedssaloner med extensions. Saloner som vil udføre luksuriøse og professionelle extensions behandlinger på deres kunder, i en høj kvalitet som man kan stå 100% inde for, og hvor samme hår kan bruges længe ved korrekt anvendelse.