Christina, Roskilde

Som professionel frisør er det rigtig vigtigt for mig at vide at kvaliteten altid er i orden, jeg oplever aldrig problemer med kunderne med det lækre tape hår fra extendit.dk - Tak for jer

Josephine, Aarhus

Efter mange år i extensions branchen har jeg langt om længe fundet et sted med stabil kvalitet, hurtig levering og ekstrem god kundeservice! Det betyder rigtig meget for min forretning.

Hanne, København

Jeg elsker det store udvalg af farver og længder, og et stort plus er at man kan købe i små portioner per farve, så det er muligt at lave flotte farvespil på kunderne, uden en masse spild.

Charlotte, København

Har altid handlet hår fra de helt store mærker til enorme priser. Er SÅ glad for at jeg tog springet og skiftede, kvaliteten er mindst lige så god, og min egen indtjening er blevet meget højere!

Stephanie, Aarhus

Stor ros for meget overskuelig online portal til bestilling. Lækkert udvalg og en af de bedste kvaliteter jeg har oplevet i mine efterhånden mange år som extensionist og frisør.

Gitte, Malmø Sverige

Et super alternativ til de store 'verdens brands' som tager kassen for deres hår! Her får du virkelig meget for pengene, kvaliteten måler sig absolut med de aller bedste, blot til meget bedre priser.